Πολιτική Απορρήτου
Αυτή η πολιτική σας παρέχει πληροφορίες για το πώς η SC Distribution Services Management SRL και αυτοί που επεξεργάζονται τα δεδομένα χρησιμοποιούν τα προσωπικά σας στοιχεία που συγκεντρώνονται και εντοπίζονται μέσα από την ιστοσελίδα μας, το πώς οι πληροφορίες χρησιμοποιούνται, αποθηκεύονται και ασφαλίζονται και ποιες από αυτές θα κοινοποιηθούν.
 
Τι είδος προσωπικών πληροφοριών συλλέγουμε;
Συλλέγουμε πληροφορίες από εσάς και όποιες συσκευές (συμπεριλαμβανομένων των κινητών) χρησιμοποιείτε όταν: μπαίνετε στην ιστοσελίδα μας και μας παρέχετε προσωπικά στοιχεία σε ηλεκτρονική μορφή όπως το όνομα σας, η διεύθυνση σας, το τηλέφωνο σας και η διεύθυνση του email σας για να γίνει η επεξεργασία των συναλλαγών μαζί σας.
Συλλέγουμε πληροφορίες για την αλληλεπίδραση σας με την ιστοσελίδα μας, τις διαφημιστικές σας προτιμήσεις και την επικοινωνία σας μαζί μας για την λειτουργία της ιστοσελίδας, για έρευνα αγοράς και για λόγους μάρκετινγκ και για την λειτουργία του λογισμικού μας συστήματος (π.χ. φιλοξενία και συντήρηση).
Αυτές είναι οι πληροφορίες που λαμβάνουμε αυτόματα από συσκευές (συμπεριλαμβανομένων των κινητών) που χρησιμοποιείτε όταν μπαίνετε στην ιστοσελίδα μας. Αυτές οι πληροφορίες μπορεί να περιλαμβάνουν τα ακόλουθα: Ταυτότητα συσκευής ή αναγνωριστικό, είδος συσκευής, και ένα μοναδικό token της συσκευής. Οι πληροφορίες τοποθεσίας, συμπεριλαμβανομένων των πληροφοριών τοποθεσίας από την κινητή σας συσκευή. Πληροφορίες από τον υπολογιστή και την σύνδεση όπως στατιστικά για τα views στην σελίδα σας,κίνηση από και προς ιστοσελίδες, URL αναφοράς, την διεύθυνση IP σας και το ιστορικό της περιήγησης σας.
Αυτές οι πληροφορίες (και τα προσωπικά δεδομένα ανάλογα την περίσταση) αποθηκεύονται μαζί με την διεύθυνση IP της συσκευής που χρησιμοποιείτε για την πρόσβαση στην ιστοσελίδα μας. Εξυπηρετούν για την σωστή εμφάνιση και βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας μας και για να την προστατέψουμε από επιθέσεις ή παραβιάσεις αλλά και να εξατομικεύσουμε την εμπειρία του χρήστη.
Μπορείτε να μας ενημερώσετε οποιαδήποτε στιγμή ότι δεν επιθυμείτε πια να επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα που μας δώσατε μόνοι σας, μπορείτε να κάνετε ακύρωση εγγραφής επικοινωνώντας μαζί μας στο:  contact@ugearsmodels.gr
Δεν καταλήγουμε σε συμπεράσματα για σας από τα δεδομένα πλοήγησης στο ίντερνετ και την χρήση των δεδομένων. Απλά αξιολογούμε τα προσωπικά δεδομένα ανώνυμα εκτός και αν απαιτηθούν προσωπικά δεδομένα για την διευκρίνηση τυχόν παραβιάσεων.
Ανταλλαγή πληροφοριών με τρίτους συνεργάτες
Μπορούμε να κοινοποιήσουμε προσωπικά δεδομένα με έμπιστες εταιρείες και άτομα που παίρνουν μέρος στην διαδικασία εκπλήρωσης (συσκευασία, ετικέτες και παράδοση) των παραγγελιών που έγιναν στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα από την ιστοσελίδα www.ugearsmodels.gr. Αυτή η επεξεργασία γίνεται με βάση τις οδηγίες μας, την πολιτική απορρήτου και άλλες ισχύουσες απαιτήσεις για την εμπιστευτικότητα και την ασφάλεια.
Αυτή η σημείωση για την ασφάλεια αφορά μόνο την χρήση και την διαχείριση των προσωπικών σας πληροφοριών που συλλέγουμε από σας για να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Αν αποκαλύψετε τα προσωπικά σας στοιχεία σε τρίτους ή επισκεφτείτε μια ιστοσελίδα τρίτων μέσω ενός συνδέσμου που βρίσκεται στην ιστοσελίδα μας, οι σημειώσεις και οι πρακτικές για το απόρρητο θα ισχύουν για οποιεσδήποτε πληροφορίες τους δώσετε ή συλλέξουν από σας.
 
Διατήρηση των προσωπικών σας δεδομένων. 
Η διάρκεια αποθήκευσης των προσωπικών σας δεδομένων καθορίζεται από την αντίστοιχη νόμιμη χρονική διατήρηση (π.χ. τις περιόδου διατήρησης για εμπορικό ή φορολογικό σκοπό).Μετά την λήξη αυτής της περιόδου τα αντίστοιχα δεδομένα θα διαγραφούν εφόσον δεν είναι απαραίτητα για το συμβόλαιο και/ή δεν υπάρχει πια νομικό ενδιαφέρον από την μεριά μας για περαιτέρω αποθήκευση.
 
Πως απαντάμε σε νομικά αιτήματα ή σε αποφυγή ζημιάς;
Δίνουμε πρόσβαση στις πληροφορίες σας, τις αποθηκεύουμε και τις κοινοποιούμε σε νομικές οντότητες ή οντότητες επιβολής του νόμου αλλά και σε άλλες οντότητες:
Ύστερα από νομική απαίτηση (όπως ένταλμα έρευνας, απόφαση δικαστηρίου ή κλητεύσεις), αν έχουμε βάσιμους λόγους να πιστεύουμε ότι πρέπει να το κάνουμε βάση νόμου.
Αν πιστεύουμε ότι είναι ανάγκη: εντοπισμός, αποτροπή ή καταστολή απάτης, μη εγκεκριμένης χρήσης, παράβαση των Όρων και των Προϋποθέσεων ή άλλες επιζήμιες και μη νόμιμες ενέργειες
Μπορούμε να δώσουμε πρόσβαση στις πληροφορίες σας (ή να τις αποθηκεύσουμε για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα), αν είναι θέμα μιας νομικής απαίτησης ή υποχρέωσης, κυβερνητικής έρευνας ή έρευνας για πιθανές παραβιάσεις στους Όρους και τις Προϋποθέσεις μας ή σε άλλες περιπτώσεις για αποτροπή πρόκλησης ζημιών.
 
Ασφάλεια
ΤΟ προσωπικό μας και οι εταιρείες μας που παρέχουν την υπηρεσία είναι υποχρεωμένες να διατηρούν την μυστικότητα και να τηρούν τους κανονισμούς που επιβάλλονται από τους νόμους για την προστασία δεδομένων.
Λαμβάνουμε όλα τα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για να διασφαλίσουμε μια σωστή προστασία αλλά και για να προστατεύσουμε τα δεδομένα σας που διαχειριζόμαστε εμείς ιδιαίτερα από κινδύνους μη ηθελημένης ή παράνομης καταστροφής, χειραγώγησης, απώλειας, αλλαγής, μη εξουσιοδοτημένης αποκάλυψης ή μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης. Τα μέτρα ασφαλείας μας βελτιώνονται συνεχώς σύμφωνα με την τεχνολογική πρόοδο.
 
Τα δικαιώματα σας
Έχετε τα ακόλουθα δικαιώματα:
Απαίτηση για πρόσβαση στα προσωπικά σας δικαιώματα
Διόρθωση των προσωπικών σας δεδομένων
Απαίτηση για διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων
Περιορισμό της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων
Απαίτηση τα προσωπικά σας δεδομένα να δίνονται με την μορφή που να μπορείτε να τα μεταφέρετε σε έναν άλλο οργανισμό (φορητότητα)
Εναντιωθείτε στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και να
Υποβάλετε παράπονο με μια ικανή αρχή επίβλεψης.
 
Αν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις που αφορούν αυτά τα δικαιώματα ή θελήσετε να εξασκήσετε αυτά τα δικαιώματα μπορείτε να το κάνετε γραπτώς, μέσω email στο contact@ugearsmodels.gr Παρακαλώ βεβαιωθείτε ότι θα γίνει μια σωστή ταυτοποίηση του ποιος είστε.
 
Ηλικία συναίνεσης
Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας δηλώνετε ότι είστε ενήλικος στον τόπο κατοικίας σας και μας έχετε δώσει την συναίνεση σας έτσι ώστε να επιτρέψουμε σε ανήλικους της οικογένειας σας να χρησιμοποιούν αυτή την ιστοσελίδα.
 
Αλλαγές στην Πολιτική Απορρήτου
Διατηρούμε το δικαίωμα να αλλάξουμε την πολιτική απορρήτου οποιαδήποτε στιγμή επομένως καλείστε να την ελέγχετε τακτικά. Αλλαγές και διευκρινήσεις θα τεθούν σε ισχύ αμέσως μετά την ανάρτηση τους στην ιστοσελίδα. Αν κάνουμε σημαντικές αλλαγές σε αυτή την πολιτική θα σας ειδοποιήσουμε εδώ ότι έχει ενημερωθεί έτσι ώστε να είστε ενήμερος για το τι πληροφορίες συλλέγουμε, πως τις χρησιμοποιούμε και υπό ποιες συνθήκες, αν χρειαστεί, χρησιμοποιούμε και/ ή τις αποκαλύπτουμε.
 
Πώς να επικοινωνήσετε μαζί μας:
Distribution Services Management SRL
Οδός Regina Maria, αριθμός 2, Γραφείο 15,
Alba Iulia, Alba County, Ρουμανία
Email: office@ugearsmodels.gr